TikTok ADS

Annonsera på TikTok

VIA Media hjälper ditt företag öka er försäljning via kreativa annonser & shoppingannonser på Instagram. Kontakta oss för en kostnadsfri analys & offert!

Specialister på annonsering i TikTok

Välkommen till vår TikTok-annonsbyrå där vi behärskar konsten att skapa fängslande och resultatdrivna annonser för världens snabbast växande sociala nätverk, TikTok. Denna plattform har revolutionerat digital marknadsföring med sin unika blandning av korta, virala videoklipp och dess djupa genomslag bland Gen Z och millennials. Vårt uppdrag är att hjälpa ditt företag att navigera och blomstra i TikToks kreativa och lekfulla ekosystem.

Vårt team av TikTok-marknadsföringsspecialister är rustade med den senaste kunskapen och de mest innovativa verktygen för att ta dina kampanjer till nästa nivå. Vi förstår betydelsen av att anpassa innehållet så att det passar den snabba och visuellt drivna naturen hos TikTok, där autenticitet och nyskapande är nyckeln till framgång.

För e-handelsvarumärken erbjuder vi skräddarsydda TikTok-annonser som är designade för att fånga användarnas uppmärksamhet och driva engagemang. Genom att använda TikToks olika format som In-Feed Ads, Branded Hashtag Challenges, eller Branded Effects, skapar vi en köpupplevelse som är både naturlig och underhållande, vilket uppmuntrar direkt handling från användarna.

För lokala företag utnyttjar vi TikToks geo-targeting funktioner för att nå ut till användare i specifika områden. Vi konstruerar kampanjer som förstärker ditt företags närvaro i samhället och bygger en relation med lokala TikTok-användare. Detta kan innefatta allt från lokalt anpassade videor till att delta i lokala trendiga ämnen eller challenges för att öka synligheten och engagemanget.

Som din TikTok-annonsbyrå betonar vi vikten av öppenhet och mäter vårt framgång genom tydliga resultat. Du får regelbundna rapporter och analyser av dina annonskampanjers prestanda, vilket gör det möjligt för dig att se exakt hur din investering presterar. Vårt team är också alltid redo att finjustera och optimera kampanjer för att säkerställa att de överensstämmer med dina affärsmål och förväntningar.

Ta chansen att engagera dig med en global publik som är ivrig att upptäcka nya varumärken och produkter. Vår TikTok-annonsbyrå kan vara nyckeln till nya nivåer av varumärkesmedvetenhet och kundengagemang. Kontakta oss för att starta din TikTok-annonseringsresa redan idag!

Om VIA Media

Via Media är en digitalbyrå som hjälper ambitiösa företag att växa genom digital marknadsföring. Vi är ett mångsidigt team med bred erfarenhet & djup kunskap inom media & marknadsföring som hjälper småföretag med allt ifrån varumärkesutveckling & grafisk design till innehållsmarknadsföring (redaktionell, foto, video, animationer, logotypdesign, UI/UX) samt webbplatser & digital annonsering.

Vår affär kretsar kring att skapa förtroende genom kunskapsdelning och att leverera mätbart värde genom datadrivna modeller. Vi skapar omfattande och beprövade mediestrategier som ger resultat. Våra kunder är småföretag som inte har tid, kunskap eller resurser att skapa lönsam digital marknadsföring. Vi erbjuder ett komplett erbjudande där vi blir er fullservice-partner för allt inom digital marknadsföring & varumärkesutveckling.

Vårt team

Oliwer Brewitz

Project Manager & Google Specialist
Mail: oliwer@viamedia.se
Tel: +46 704 55 14 48

Markus Lundh

Project Manager & Meta Specialist
Mail: markus@viamedia.se
Tel: +46 701 43 68 38

KONTAKTA OSS

Vill du ta din digitala närvaro till nästa nivå? Kontakta oss för att köra igång!

3 + 13 =