FACEBOOK ADS

Annonsera på Facebook

VIA Media hjälper ditt företag öka er försäljning via kreativa annonser & shoppingannonser på Facebook. Kontakta oss för en kostnadsfri analys & offert!

Specialister på annonsering i Facebook

Välkommen till vår Facebook-annonsbyrå! Vi är specialiserade på att utforma och genomföra högpresterande Facebook-annonseringskampanjer för en mängd olika företag, från dynamiska e-handelsplattformar till kärnfulla lokala butiker. Oavsett om ditt mål är att skala upp onlineförsäljningen eller att dra fler kunder till din fysiska verksamhet, har vi kompetensen som krävs för att göra det möjligt.

Vårt team består av passionerade marknadsföringsexperter som är dedikerade till att hjälpa dig nå dina affärsmål. Vi erkänner att varje företag är distinkt och har sina specifika behov, därför anpassar vi våra kampanjer efter just dina förutsättningar. Genom att noggrant förstå ditt varumärke, din målgrupp och dina ambitioner, skapar vi en skräddarsydd strategi som genererar riktiga resultat.

Inom e-handelssektorn är vi skickliga på att utnyttja Facebooks omfattande verktyg för målgruppssegmentering för att placera dina produkter framför de konsumenter som är mest benägna att göra ett köp. Vi använder avancerade datadrivna tekniker för att skapa engagerande annonser som inte bara fångar uppmärksamhet utan även konverterar till försäljning. Dessutom optimerar vi dina landningssidor för att säkerställa att varje klick leder till maximal möjlig konverteringsfrekvens.

När det kommer till lokala företag förstår vi vikten av att nå ut till rätt publik i just ditt område. Vår expertis inom lokaliserad Facebook-annonsering innebär att vi kan hjälpa dig att effektivt öka din butikstrafik, stimulera telefonsamtal eller främja bokningar och tjänster online. Genom att rikta in oss på geografisk och demografisk data ser vi till att dina budskap når de mest relevanta konsumenterna.

Som din Facebook-annonsbyrå sätter vi ett högt värde på öppenhet och ständig kommunikation. Du kommer att få regelbundna uppdateringar och detaljerade rapporter om hur dina annonser presterar, så att du kan följa med i kampanjens framgång. Vårt team finns alltid här för att besvara dina frågor och för att säkerställa att din annonseringsstrategi är på rätt spår.

Ta steget och transformera din marknadsföring med Facebook-annonser. Våra experter är redo att hjälpa dig att nå nya höjder. Kontakta oss idag för att börja din resa mot framgång!

Om VIA Media

Via Media är en digitalbyrå som hjälper ambitiösa företag att växa genom digital marknadsföring. Vi är ett mångsidigt team med bred erfarenhet & djup kunskap inom media & marknadsföring som hjälper småföretag med allt ifrån varumärkesutveckling & grafisk design till innehållsmarknadsföring (redaktionell, foto, video, animationer, logotypdesign, UI/UX) samt webbplatser & digital annonsering.

Vår affär kretsar kring att skapa förtroende genom kunskapsdelning och att leverera mätbart värde genom datadrivna modeller. Vi skapar omfattande och beprövade mediestrategier som ger resultat. Våra kunder är småföretag som inte har tid, kunskap eller resurser att skapa lönsam digital marknadsföring. Vi erbjuder ett komplett erbjudande där vi blir er fullservice-partner för allt inom digital marknadsföring & varumärkesutveckling.

Vårt team

Oliwer Brewitz

Project Manager & Google Specialist
Mail: oliwer@viamedia.se
Tel: +46 704 55 14 48

Markus Lundh

Project Manager & Meta Specialist
Mail: markus@viamedia.se
Tel: +46 701 43 68 38

KONTAKTA OSS

Vill du ta din digitala närvaro till nästa nivå? Kontakta oss för att köra igång!

11 + 11 =