SOCIAL BYRÅ

Annonsera på Sociala Medier

VIA Media hjälper ditt företag öka er försäljning via Facebook, Instagram, TikTok & Snapchat. Kontakta oss för en kostnadsfri analys & offert!

Specialister på annonsering i Sociala Medier

Välkommen till vår fullservice sociala medier-byrå, där vi är din one-stop-shop för allt från strategiskt utformade annonser till dataanalys och kreativt innehåll. Vi är experter på de största sociala plattformarna – Meta (Facebook och Instagram), Snapchat och TikTok – och vi förstår hur man navigerar och optimerar kampanjer för varje unik miljö.

I en digital värld där sociala medier ständigt utvecklas, står vi beredda med ett team av kreativa fotografer, videografer och designers som skapar högkvalitativa och målgruppsanpassade annonser. Vi vet att en stark visuell representation är avgörande för framgång på plattformar som är inriktade på bilder och video, och vårt team levererar innehåll som inte bara ser bra ut utan också engagerar och konverterar.

Men vi stannar inte vid det visuella. Våra dataanalytiker och copywriters spelar en kritisk roll i att säkerställa att dina annonser inte bara når ut utan också resonerar med din målgrupp. Genom att analysera användardata och prestanda, finjusterar vi kontinuerligt kampanjerna för maximal effektivitet och ROI. Vår copywriting är anpassad för att spegla ditt varumärkes röst och engagera användarna på djupet.

Att hålla sig ajour med trender är en kärnkomponent i vår strategi. Sociala medieplattformar utvecklas ständigt, och det som fungerade igår kanske inte fungerar imorgon. Därför engagerar vi oss i kontinuerlig forskning och uppdateringar om varje plattforms algoritmer, användarvanor och bästa praxis. Detta säkerställer att vi kan anpassa våra strategier i realtid och hålla våra kunder före kurvan.

Vårt engagemang för dina kampanjer slutar inte vid publicering. Vi övervakar och analyserar löpande för att se till att varje annons presterar som den ska, och vi är snabba med att göra justeringar baserade på realtidsdata.

Oavsett om ditt företag söker större varumärkesmedvetenhet, vill engagera en specifik demografisk grupp, eller behöver öka konverteringar och försäljning, är vår byrå rustad för att hjälpa dig att uppnå dessa mål. Vi kombinerar kreativitet med analytisk skärpa och levererar annonser som inte bara ses utan också påverkar.

Låt oss hjälpa dig att skapa en sammanhängande och effektiv närvaro över alla dina sociala medieplattformar. Kontakta oss för att se hur vi kan lyfta din sociala medie-marknadsföring till nästa nivå.

Om VIA Media

VIA Media är en digitalbyrå som hjälper ambitiösa företag att växa genom digital marknadsföring. Vi är ett mångsidigt team med bred erfarenhet & djup kunskap inom media & marknadsföring som hjälper småföretag med allt ifrån varumärkesutveckling & grafisk design till innehållsmarknadsföring (redaktionell, foto, video, animationer, logotypdesign, UI/UX) samt webbplatser & digital annonsering.

Vår affär kretsar kring att skapa förtroende genom kunskapsdelning och att leverera mätbart värde genom datadrivna modeller. Vi skapar omfattande och beprövade mediestrategier som ger resultat. Våra kunder är småföretag som inte har tid, kunskap eller resurser att skapa lönsam digital marknadsföring. Vi erbjuder ett komplett erbjudande där vi blir er fullservice-partner för allt inom digital marknadsföring & varumärkesutveckling.

Vårt team

Markus Lundh

Project Manager & Meta Specialist
Mail: markus@viamedia.se
Tel: +46 701 43 68 38

Oliwer Brewitz

Project Manager & Google Specialist
Mail: oliwer@viamedia.se
Tel: +46 704 55 14 48

KONTAKTA OSS

Vill du ta din digitala närvaro till nästa nivå? Kontakta oss för att köra igång!

11 + 12 =