Google ADS

Annonsera på Google

VIA Media hjälper ditt företag öka er försäljning via sökannonser & shoppingannonser på Google. Kontakta oss för en kostnadsfri analys & offert!

google partner affiliated

Datadriven annonsering på Google

I den digitala marknadsföringens omfattande landskap står Google Ads som en central pelare, erbjudande oöverträffad räckvidd och precision i annonsering över sök, shopping, displaynätverk och YouTube. Vår expertis inom Google Ads-annonsering innebär att vi använder avancerad dataanalys för att skapa kampanjer som inte bara når din målgrupp utan också engagerar dem effektivt. Genom att analysera sökbeteenden, köpintentioner och användarinteraktioner, anpassar vi dina annonser för att maximera både synlighet och avkastning på investeringen. Vårt mål är att göra ditt varumärke inte bara synligt utan också föredraget av din målgrupp över Google-sök, Shopping, Display och YouTube.

Optimering med AI för Google

Med den snabba utvecklingen inom digital teknik använder vi AI och maskininlärning för att finjustera och optimera dina Google Ads-kampanjer över alla plattformar. Genom att göra realtidsjusteringar baserade på prestandadata, söktrender och användarbeteende, säkerställer vi att varje annons levererar optimalt resultat. Denna proaktiva strategi optimerar dina marknadsföringsinsatser och säkerställer att du får ut mesta möjliga av din budget över sök, shopping, display och YouTube.

AI-optimerade annonser

Kärnan i varje framgångsrik Google Ads-kampanj, oavsett om det är sök, shopping, display eller YouTube, är kreativt och engagerande innehåll som talar till målgruppen. Vårt team av kreatörer och strateger samarbetar för att producera innehåll som inte bara fångar uppmärksamheten utan också motiverar till handling. Från säljande annonscopy och shopping-feeder till fängslande displayannonser och YouTube-videor, vi skapar material som reflekterar ditt varumärkes identitet och engagerar användare på djupet.

Transparent rapportering

Transparens och ansvarsskyldighet är fundamentala i vårt arbete med Google Ads. Genom mätbar och transparent rapportering erbjuder vi dig detaljerade insikter i hur dina kampanjer presterar över sök, shopping, display och YouTube, vilka strategier som är mest effektiva och var det finns utrymme för förbättringar. Denna öppenhet är avgörande för att bygga ett starkt och förtroendefullt förhållande mellan oss och våra kunder.

Vårt erbjudande

  • Skräddarsydda kampanjstrategier för Facebook
  • AI-drivna optimeringsprocesser
  • Datadriven insikt och annonsering på Facebook
  • Mätbar och transparent rapportering
  • Expertis inom annonsering för e-handlare på Facebook
  • Expertis inom lokala annonskampanjer på Facebook

Kontakta oss för offert

Ta din Google Ads-annonsering till nästa nivå med vårt team av experter. Vi är här för att hjälpa dig att navigera i Googles omfattande annonseringsmöjligheter och uppnå dina marknadsföringsmål. Kontakta oss idag för att börja din resa mot framgång med annonsering via sök, shopping, display och YouTube!

Om VIA Media

VIA Media är en ledande digitalbyrå som använder sig av AI-drivna lösningar, automatisering och datadriven annonsering för att stödja företag i deras digitala tillväxt. Med ett team av experter inom design, copywriting och kampanjhantering, är vi dedikerade till att leverera mätbara resultat genom innovativa och skräddarsydda marknadsföringsstrategier. Vårt mål är att optimera våra kunders digitala närvaro och effektivitet genom att utnyttja den senaste tekniken och datadrivna insikter.

Kontakta oss

Oliwer Brewitz

Projektledare
+46 704 55 14 48
oliwer@affiliated.se

KONTAKTA OSS

Vill du ta din digitala närvaro till nästa nivå? Kontakta oss för att köra igång!

11 + 3 =